10 June 2009

cuti lagi hari nih....

hurm....aku cuti lg hari nih.....aqeef demam plk, pg tdi panas giler badan dia..minum susu lps tu muntah, melambak atas katil...bawak g klinik 24 jam(klinik Famili - setiawangsa), smpai sana kul 7.15 am, boleh dorg cakap doc ada kul 8 nnti...boleh???

palotak korang bek xyah buat klinik 24 jam, last2 aku g carik kat area belakang tu, jumpa lgi 1 klinik 24 jam, Klinik Mesra...sib baik ada doc, tu pon dia soh tggu jap, ntah doc tu tdo ke hape....
aqeef kna mkn ubat batuk, ubat demam & ubat antibiotik (sbb dia ada cirit birit skit)....

so...camno akak asyik cuti jerk...ni tggal 9 hari je la balance yg ado....hhuhhhuhhuh




3 comments:

  1. olo...
    sian gile aqeef demam
    tu la...
    dulu mase ank ko sehat,ko asik cuti jek
    kan dah tinggal 9 ari
    lain kali jadik cam nad ni
    raye pun keje
    cuti x luak2 pun
    baru btol kulicative

    ReplyDelete
  2. 2le psl bkk je 24jam tp doc xde ape kes!! akak pon dh terkena kt klinik P8..

    ReplyDelete
  3. wwoohhooo...tggu la masa ko nanti cik nadirah baharuddin...

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati