02 June 2009

mari menyihatkan badan.....

so kali ni akak nk terangkan cara2 diet yg btOl ye...semasa kita berdiet, jgn lupa utk bersenam ye, kerna, tdk semestinya tolak tepi nasik,makan buah, minum air masak banyak kita boleh kurus dgn sihat klu x disertai senaman...hehehhee aku & ana poyo2 gigih ber xcercise.......petang balik koje, salin baju zuuppp gi kat tasek belakang rumah aku ni,bkn jauh pom...anak kasik laki jaga..hahhaha...bini lu ni nk mencantikkan badan..utk lu gak kn...

gmbar : tasek titiwangsa, hanya 3 minit je dari rumh aku...hahhaha(sujuk je mata memandang)




gmbar : sebelum joging harus ambik gmbar time muka tgh bersih lagi...hahaha,
ear phone itu pnting, bg melncarkan gerak2 joging ada dgn musik...huhuhuh


gmbar : ana babe pasangan lesbo aku yg juga mmntingkan kesihatan
(weh, ko nk kurus had mana lg, gatal, tpi xpe ada gak org teman aku)



gmbar : mula dengan 0 meter...kita tgk berapa pjg track ni kehhh



gmbar : yahhuuu....kitorg berjaya menghabiskan serOund tasek ni yg sejauh 2,350 Meter dgn hanya 1/2 jam
(aku tipu je...hahhaha) - nombor2 tu dh barai, kna kopek ke hape, so aku edit skit, bg ader kaler....





Haahahhahaha....dh penat2 joging si ana babe ni, ajak aku beli laksa...hahhahahah
weh joging x sampai 1jam, kalori yg bakar x smpai 800, makan laksa masuk balik 1000...hahahha

GATAL....pe ce...habih camno????




kuang...kuang...kuang....


0 org telah balas ngOmel:

Post a Comment

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati