31 December 2009


majlis pada Nov lepas.....

lama dah nk update entri ni tapi sibuk + malas tu yg x terbuat tu.....meh tgk gmbar² dulu...entri lain baru aku bgtau apa yg aku buat dgn gift ni...k


Mula² mcm rajin nk buat dalam 50 tangkai bunga cOklat ni....last² cOklat dh habis babah & aqeef tala, pastu aqeef plk dok ngacau je aku buat koje...ilang mOod...dapat dalam 25 tangkai je...cukup la tuh kan...


Bahan² yg diperlukan sangat simple...


gmbar : bahan² asas..kertas, riben, gunting, tape & lidi....




gmbar : bahan utama adalah cOklat ini...murah je...save budget...hahahha


gmbar : mula² ikat & gam gula-gula tu kat tangkai camni....

gmbar : then, balut kertas 2 lapis & letak riben....tu saje...simple je kan...cuma riben tu aku nk warna silver tpi dah habis plk...so belasah je la warna gOld pon, w/pun kusammm



gmbar : budak ni muka x puas ati sebab kna marah ngan aku...kaco sangat mama buat koje...


kenapa & utk apa gift ini, lenkali r aku citer...



30 December 2009


rajin semacam plk hari ni...

ni apa hangen tetiba aku rajin nk update blOg ni...heheheh...sebelum aku jaja gmbar aku yg memboyot ni, meh aku letak gmbar abang aqeef yg semakin cute..hehehhe




gmbar : aqeef & cOusin, nur nayli yumni....


gmbar : aqeef dOmOk


gmbar : org makan dia pOsing je lebey....


gmbar : ni aku yg terbaru dgn aqeef, idOng, muka mmg x naek tembam, ko tggu la gmbar full page haku...hahahhaha





gmbar : aku suka btOl dgn gmbar kandid aqeef ni....nmpak cam dia dh tadika...hahaha...saje je cuba tOpi kat kedai ni...yg x tahannya kat poket bag tu ada bOtOl susu plk...kacau tol



& pict belOw ni masa raya haji...beraya di pasir puteh.....baju pki yg raya pose je punye....






ada byk lagi entri nk masuk...tggu r esOk²......

aku yg semakin memberat....


x larat dah rasanya mau mngusung perOt ini kulu kilir...kerana peknen kali ni tersangat la beratnya rasa bdan aku ni...mengembang semacam...maybe bawak gurl kot...masa aqeef dulu rasanya x le berat gni...2 mggu nk beranak pon aku still gagah berjalan time rehat ke KLCC...skang ni nk gi turun beli mknn kat pak ngah bawah pon cam dah malas...padahal baru 30mggu je ni...hurmm....

so...jika mengikut kiraan pd hari ini..ada 9 mggu lg aku nk deliver baby...mmg x sabo sbb hr tu gi scan aku sdg menghasilkan baby gegurl plk...serOnOknye & hOpe sgt² btol la doc tu scan...aku mmg mgharapkan kali ni gurl...dpt sepasang dah...bole rehat 4 5 thn sblm tmbah lagi...(klu la...hehhehe)

gmbo² sedang memberat ni nnti aku upload ye...huhuhuhuhuh





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati