13 July 2010



rindu mo nulis.....

wahhhh rindu kat uols la....dh lame kn x mengOmel...bz skettt ler...skang ni kul 12.53am jam kat lappy ni....skang ada dalam bilik Suite 1701, hOtel Renaissance, Kota Bharu, Kelanton.....Suite uols....(x agak2)....




gmbar : memula smpai pn dh teruja tgk lip lap hOtel ni....




gmbar : yeahhh bebeyyhhh....



makan hangenn??? no no no...kitorg skang mmg tgh rOund the wOrld bulan ni...stat hari ni 13 jul - 14 jul kitorg akn ada di JHEOA, Kelantan untuk mantau status update terkini HRMIS....so rabu petang nnti akan ke JHEOA pahang smpai jumaat petang baru balik kl.....sian my anak2 kna tggal...yg plg kesian kat bapak dorg..huhuhuh



ehhh...lupa plk...camne aku bley dok suite plk kn...padahal rate sokongan 2 ni RM115 je utk hotel 1 malam kn....hehhehe...masa boOking aku request deluxe roOm which ada 2 katil bujang...tapi bila smpai cni nk check in, tetiba dorg mintak maap sbb x dapat bg bilik deluxe sbb dh let go....mau x mau utk mnjaga ati & kpentingan custOmer a.k.a we ols ni...so dorg pn gnti dgn bilik suite ni...berbalOi balOi...huhuhu....duduk suite tapi rate deluxe....ssoooorrrgggaaa....




bilik dia sgt besar....katil xyah cakap...klu aku, k.nurul, ana & k.die pon boley tdo skali atas tu....yang laen2 x yah cakap la...bilik ayor dia, bar dia...ada iron sumer...yg best LCD TV...siap ada dua...satu ngadap katel satu lagi ngadap ruang tamu...gilos mewahhh....


malas nk add captiOn...u ols budget sndirik je la pe pict nieyhhh....
















hahahhaha....syOk kan....setelah memasing berperak bersnap sana sini rupa bilik...so pe lagi makan time...


lOkasi nya...FoOd Village, Jalan Pengkalan Chepa (klu x silap)



makan steambOt...buffet ...RM13.90 sekepala...mkn la smpai lebammm....











gmbar : terbaeekkk wooOkkk....pulut mangga....sluuurpppp...










dah kenyang....pulang hOtellll....




gmbar : datin ni dh terbOngkang...dh mkn kenyng2...pe lagi...dengkur cam beruang...hahahhahaha






apsal aku rajin tetiba updated...sbb aku berjaya online guna blutut ke HP & cOnnect guna phOne jadik mOdem...walaupon speed x laju mana...tapi yg bestnye...x putuss...sbb tu tetiba aku rajin & x tdo lagi...kat hotel ni ada netwOrk cable tapi bila aku tanya kat kaunter sejam 21 hengget...gila...sib baek aku tanya dulu aku tros online je smpai pagi haru nk mmbayor...mmg la speed dia laju 100Mb, nk bnding dgn aku pnye 115kb...mmg tahap ko kat langit ketujuh aku kat tanah yg dh dekat dgn kerak bumi...hehehhehehe

tgkkk...dh online kat 2 jam pon still laju, x putus & aku dpt online dgn senang ati...
aahhh...esok kuyu je dlm bilik meeting tuh...camno nk bg taklimat....huhuhu




ehhhhh....ptt la mata ku mcm sangap...dh kul 2.59am...gilos mau yg ado terbabas esok...ariOoosss...esok mo kirija pi mantau org...kasik rOtan mereka2 yg x updated HRMIS....


bye...u ols jiji nk bagi muaahhhhssss kat pipi sumer2...yg geli pi basuh cuci bersih2 pipi korg gosok ngan berus sabut...kang berjerawat akak x jamin...hikss...byeee...tggu la 2 thn lgi akak hapdet lagi ye....
dahhh tdooooo...rugi la tilam hempuk2 xmo layannn...isskkk kalau la incik suami ada kat sebelahh...auuwwwww



0 org telah balas ngOmel:

Post a Comment

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati