15 November 2010

bukti gambar panas nabil bukan super impose


iskkhh...isskkhhh....entah la...ada banyak gak blog² yg kaji sendiri gmbar nabil bercium tu, samada palsu atau teknik superimpOse...

siap ada buat photoshop lagi....kadang² kita ni tak sedar apa yang akan terjadi kemudian hari....apabila menjadi public figure ni, kita kenalah sentiasa berwaspada dengan apa sahaja perbuatan & percakapan kita...semua akan ambik tau, semua akan perhati....semua akan mendengar....lagi teruk apabila akan ada yang cuba menjatuhkan kita....kadang² susah nak percaya kawan sendiri....jika gambar itu dari koleksi nabil, siapa yang bertanggungjawab menyebarkan & apakah niatnye....


masing² pikir lah sendiri...tapi kalau di ikutkan pada sideburn (betol ke aku eja) di tepi telinga tu macam bukan, sbb rambut nabil kerinting di situ, atau kau sudah trim tika itu....


kecik ke gambar ni, nak jelas ke...ini bukan kajian saya, saya hanya membaca dari blog ini...






2 comments:

  1. Aku suka nabil punya lawak. Tapi lawak yang ni aku tak suka.. Nabil.. Nabil..

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati