26 February 2009

aku kawen...



Tarikh : 02 februari 2007
Masa : dalam kul 3 kot, x ingat la...
Tempat : Rumah bunda ku di Cheras sempadan ampang
Event : Hari Nikah la



gambar : Oowwwhhh...abe ku cayang...i lap u..muahhh...time ni u hncem la, i jatuh chenta lg skali...




gmbar : ni la adik abg, cumel kan...hhuh


gmbar : time ni abe' bedebau x hengattt...berkerut kening kau...hahahha


gmbar : Alhamdulillah....dgn sekali lafaz aku dh jadik wife kepada Nik Ashraf Azim bin Nik Azizan...akak sukeeerrrrr....dah2 jom tdo...huhuhuhuh





gmbar : wahhhh....kOntrOl x hengat akak....cover bibir kasi mungil dlm gmbar...







gmbar : ni mcm btl air smbhyang la, pki gelang, aku xmo cincin, x suker kang aku bkn pki pong...





gmbar : oohhh abe chenta hatiku...cium mintak restu..huhuhuhu





gmbar : ni cincin utk abg, xyah mahal2 suasa sudah...org laki xleh pki emas..hareemmmm






gmbar : muah...muahhhh....cium lama2 sket...xyah angkat pon xpe...hehheheh

gmbar : this is my mentuhe family....yg pmpuan itu ialah beras i..

gmbar : sesi mak2 bergmbar dgn panten



gmbar : ini adalah bunda & ayahnda panten pompuan..hahahah....muka mempelai perempuan itu kan seketul turun muka ayahnda dia kan....waaa....tu yg aku bOollat jew...


gmbar : eh abe yg cumel lg sekali



gmbar : ni plk adik yg cumelll...huhuhuhuuhu


gmbar : ni kek aku yg sedap, tiramisu, sbnrnya mak aku yg suke





gmbar : meh acara putong2 kek



gmbar : dah potong kita suap2 la...nganga la bi, syg suap ea...



gmbar : meh bi plk suap syg ea....nganga ye....ngap ngap






at last but not least, ni akak bg clOse - up sket ea....hahahahahahha




gmbar : aku sukew gler akak ni make-up aku, natural loOk...hahahahhaha
comel x????? cOmel kan????? LLllalaallllalalal...............





di bawah ini adalah gmbar2 aksi yg memerlukan pengesahan umor anda....

jika anda masih dibawah 18 thn sila kuar dari blog ini dgn kadar segera..hhahahha

Scroll bawah jika anda benar2 pasti dgn tindakan anda...




Segala kerosakan / kehilangan semasa melayari blog ini bukan tggungjawab aku lg dah, pndai2 korg la...aku dh igtkan....kalau mak korg piat telinga jgn marah aku plk ea.....




hehehehhehe....





gmbar : auu..akak suker plok2 gini....lama2 skit bi




gmbar : meh menari industan...huhuhu






gmbar : aksi2 mrasmikan katil...pre - night la nih....hahahahahaha


dah....bukan ada 18sx pon....saje je buat glabah lu olang.....



MUSH & FRENZ YG NK SGT BERGMBAR

gmbar : watek & neerash, skang dorg dh kawen dh ha...bilo nk buat baby nyo...


gmbar : gurl's in green, ecah ( skang dia tgh peknen, bla tah due date dia aku x hengat, yg baju ungo tu juliana hussin - xyh nk letak nma gelemer, ngengade je)




dah2 byk plk gmbar nk masuk, ni tgk time sanding plk.....



Tarikh
: 03 februari 2007
Masa : 12pm-4pm
Tempat : Rumah bunda ku di Cheras sempadan ampang
Event : Hari Sanding la plk



gmbar : ni la muka org² kuat disebalik musik latar yg mengiringi mempelai...kiri sekali tu abang ngah aku...
(Band pancaragam PDRM, PULAPOL)





gmbar : lagu iringan...scOtland brave (bag pipe musik)




gmbar : kedua mempelai lelaki sabar menunggu ketibaan buah hati terchenta....
(panas ni weh, pe terhegeh² lagi nih)

**kdua² pengapit slh pki baju...hahahahha, ptt switch je r kOntrOl malu**





gmbar : uda & dara dh dpt pasangan masing²....atur lngkah baik² ye, jgn tersadung plk

gmbar : omey x? secucuk ke kitOrang???
gmbar : punya la rmi kedua² family blah lelaki yg ngantO....ntah berapa bas korg datang ni....
tpi antara² tu terselit plk geng² insane spice aku...





gmbar : jOm bi kita trOs ke singgahsana



gmbar : xdapt nk masuk lg, kna dgr musik lagi kat luaq ni...waduhhh...panasss kok




gmbar : knapa kitorg dOk senget????





gmbar : sbb atas singgahsana ni ada 4 mempelai kna bahagi la sorg sikit...huhuhuhu




gmbar : makan time, sblm tu tgk dulu meja santapan sblm beruang datang menghabiskan lauk




gmbar : muka sblm bersantap, meja pn lawa lg kan, pinggan bersih je...




gmbar :
bi : syg, bi lapo ni nk kna cOntrOl ke..
syg : bi...jgn bwat malu syg la...cOver senyum skit





gmbar : meh...minum dulu....



gmbar : ni mkn buah dulu...nganga besau²...






gmbar : Ya Allah bi, pe kOpak ayam camtu, maluuuu laaaaa.....



MUSH & FRENZ


gmbar : mush & geng² DEU, Politeknik S.Alam
(yg tggi - Man, Yati , giah & mek - bila nk tmbah lg satu??)




gmbar : uda & sOn, hubby menyorOk ke....




gmbar : ni geng² ofis PD, KKLW (am & erOl tu eksyen je knn² bwk hdiah besau, padahal tlg pgg je kan)..huhuuh



gmbar : geng makcik²...hahahha....(kak yann baby tu dh umo bape skang lama x jumpa u)



gmbar : geng hosmate masa keje putrajaya,
aju - pinky mOod, k.ngah - ikut tema pengantin, lis, niza & irah)
- normalawati mano?




gmbar : geng² DEU Gurls, Poli S.A, Baen tu dak sekolah gwe



Gmbar : Geng Seraya high SkOol (tersepit dua insane spice babe)



NI bukan tahap frenz ye, ni bapak haku, haku kn anak emas dia...
hahahahahhahha, muka pon gen dia, apatah lagi acuan kaki,
pastu skang turun ke anak aku,

warisan demi warisan...keturunan demi keturunan...





Ariioooossss...amiggooosssss








~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 comment:

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati