30 December 2009


rajin semacam plk hari ni...

ni apa hangen tetiba aku rajin nk update blOg ni...heheheh...sebelum aku jaja gmbar aku yg memboyot ni, meh aku letak gmbar abang aqeef yg semakin cute..hehehhe




gmbar : aqeef & cOusin, nur nayli yumni....


gmbar : aqeef dOmOk


gmbar : org makan dia pOsing je lebey....


gmbar : ni aku yg terbaru dgn aqeef, idOng, muka mmg x naek tembam, ko tggu la gmbar full page haku...hahahhaha





gmbar : aku suka btOl dgn gmbar kandid aqeef ni....nmpak cam dia dh tadika...hahaha...saje je cuba tOpi kat kedai ni...yg x tahannya kat poket bag tu ada bOtOl susu plk...kacau tol



& pict belOw ni masa raya haji...beraya di pasir puteh.....baju pki yg raya pose je punye....






ada byk lagi entri nk masuk...tggu r esOk²......

1 comment:

  1. comei la aqeef n ayah nyer..huhuhuhu...

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati