17 October 2010

Glitterati plus meeting @ taylor's

korg ada yg pgi ke smlm, aku mmg dpt invitation tu tpi oleh kerana ttba aku ada hal yg x dpt dielakkn so trlepas peluang la utk attend meeting tu..korg nk tau ke pe isu2 dlm meeting tu n sbgi glitterati plus members,apa keje kita,hengat simply2 je,ada keje tau nk kna buat..

Ni slh sorg nuffy yg attend meet├Čn tu..korg g terjah la klu nk tau sbb aku pn trjah jugak bkn knal pn..


http://www.simonhar.com



http://www.tehtarikmemoirs.com



0 org telah balas ngOmel:

Post a Comment

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati