11 October 2010


Nuffnang Glitterati Plus Member



kOnfem korg sumer dh tau pasal nuffnang akn buat Glitterati Plus Open meeting ni kn....disebabkan dia buat area subang nu so budget mcm syOk je nk jOin....
ini untuk menjadikan bloggers yg sblm ini glitterati member ke Glitterati Plus member...seperti ini

memang siyOok kan klu dpt jadik mmber ni, sbb ada kelebihan dia dari yg bkn plus...si nadia tetengah mlm 8 okt tu sms soh aku cek web nuff baca pasal natang ni & ajak join....tapi bukan simply sumer boleh pi event ni kot.....dia soh email URL bagai, maybe dorg akan cek status glitterati & cek traffic agaknye kot...klu camtu mimpi la dapat jOin sbb aku ni blog sipi² an je bgi dorg kn....

tapi xpe kita cuba je, mana tau akn terpilih dpt invitation dari nuffnang utk pi event nih kan....tapi xkan aku nk g sorg giler hilang akal apa aku nk buat sorg² melangok kat sana....yg pasti aku akan pi wit nadia la...pastu sapa² blOggers yg pi kita jumpa sana kira mcm sesi bersuai kenal diantara satu sama lain di alam nyata....asyik membaca entri sesama kita je kn...klu jumpa depan² boleh bikin havoc kat Taylor's sana....huhuhuhuh




3 comments:

  1. Bestnya kalau dpt join. Malangnya, ada kensuri kawen plak time tu.huhu

    ReplyDelete
  2. itulah...mmg syok klu dpt join, tapi saya cuba gak luangkan masa tolak segala janji mereka utk ngedet dgn saya...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. mcm xde peluang je i ni kak...

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati