13 February 2011

masa lunch yg meriangkan

beginilah apabila ramai2 telah berkumpul di rumah mak, lunch bersama di weekend yg indah...cheewaaahhhh..

menu utama adalah ayam panggang BBQ & ayam panggang Black Pepper...Chef nya siapa lagi kalau bukan aku lah...hehehhe, ye la time masak ayam aku je yg ada, nak harap mak buyung dia tolong2 je la....yg lain2 tggu dtg makan je...




ini BBQ Chicken Roasted, cewahhh nama taknak kalah...



& ini Black Pepper Chicken Roasted....ciyaaaa....alamak ayam terkangkang lagi, terlpa nak ikat


ha...ni barulah sopan....hehehhehe



kedua ekor ayam yg telah siap dipanggang peringkat pertama.....nmpak tak bahagian dada bawah tu, dh kena kebas gara2 mak buyong dah tak sabo....




ini setelah dipotong & di bakar sedikit lagi....barulah garing sikit dalam2 nya....


dua budak yg dah tak sabo nak makan....






inilah oven yg telah banyak berjasa....muahhh....muahhhh



Selamat Menjamu Selera....

4 comments:

  1. aduh, sedap sungguh tu..meleleh air liuq..:)

    ReplyDelete
  2. halamak korang...sorry terliur ke, meh dtg rumah mehhh...kita share2 sorang sikit....

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa..rajin pulak orang membuat tu :)

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati