10 October 2011

Jumpa Dak Nabil pengantin baru...



Ini citer sabtu lepas, mush & mak elok je nak g ambik keta kat parking sekali depan keta i, kuar si nabil baru sampai, dengan spontan tetiba aku terjerit, NABILLL...hahaha dia pn cam tekojot tros jawab, "hai kak.."

hahhaha...aku nk cOver malu tros pi kat dia, buat² wish Selamat penganten baru, pastu aku usik dia, tengok inai...hehehhehe, dia pn selamber gak la, tnjuk inai dia, pastu dgn tak malu gak, ckp, nk ambik gambar, tak kira..tak kira...heheheh, pastu soh la PA dia (kot la) tolong ambik...

time tu 'madam' dia tak kuar pon keta, sbb dia tau ada akak kat luar dh jerit2 pggil nabil...lantak ko la bukan nk ambik gmbar ngan ko pn... ;p

pastu tros masuk keta, nk stat keta, bini dia bru lah nk kuar...sekali...patut lah...malu ke hape ke, seksis meksis pakai baju, hehehehhe...terjojol mata budak² kat lobi tu karang...



p/s : mcm mana leh jumpa nabil, nnti² lah citer...babaiiii....


3 comments:

  1. tak suker sgt bini nabil...better irma hasmi, sejuk je mate memandang...

    ReplyDelete
  2. xpelah dh jodoh dia kan...;p

    ReplyDelete
  3. salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati