30 May 2012

Contact Lens punya cerita



Al-kisah contact lens di opis... sorry adik² lama ku perap ini entry, hehehe kebizian lah konon...


hari tu kat opis cam biasa, adik² kawasan yanti & marini mmg xley tgk akak senang, so time akk tgh kebizian kulu kulir tu lah ditarik tangan akak ketepi sbb nk tanya something, ku hengat pebenda la, rupanya nk tanya psl contact lens, nk beli utk pki masa wedding si yanti nnti.....woohhhhh....

time lunch hour menderu lah mereka ke KLCC nu pi beli contact lens...balik² tros jerit kat telinga akk yg tgh sedap buat eye shit, soh bangun sbb nk ajar pki contact lens...hurmmm aku dlu mula² nk berjinak ngan contact lens mmg berejam nk pasang sebelah mata je pon...

 


sama je lah ngan yanti, memula nk dapat masuk sebelah mata pon smpi kitorg yg kat tepi2 ni dh jdik cheerleader dok sorak kasik semangat...sbb dlm 10mnit gak mencuba baru berjaya..


last² pki dia nye holder tu baru dapat, tu pon seksa sgguh rasanya....


Taraaaa....dah siap sebelah, nmpak tak beza pada anak mata tu


Contact lens yg yanti beli ni, jenis barbie eyes, means dia akan buat anak mata lebey besar & korg akan nmpk lebey cOmey **tangan di bahu mata keatas**




Jom try sebelah lagi plk, yg sebelah ni sekejapan dh masuk, dh terer la kunun tu...


Okkk, cun takkk....
Nampak mata iteww lebey bright kan....& membuatkan kamu lebey cOmel...(**tangan di bahu mata keatas**)







Sekali si marini ni xley tgk member cun, dia pon nk jugak, habis di laram contact lens aku plk, hehehhe setelah dicuci & disteril sebersih bersihnya...


Percubaan pertama juga katanya, sama je pon cam si yanti, cuma sbb mata dak ni besor sket so agak senang disitu *tak aci*







 Dah siap....Ok ok korg mmg comey ehhhh x make up pon comey dahhh...natural beauty ***tangan di bahu mata keatas**




ok cukuppp....sekarang masa utk test bukak & pakai balik, sekejapan dah terer ye...hehheheheh





adik yanti, bekas akak yg ni apa kabo, sehat ke dok..hehehe jaga elok2 ye, akak beli mahai tu... :p







p/s : dan ketika entry ini ditulis, si aziyanti dh selamat pon dinikahkan bersama pasangannya abang pulisss incik azam...


comel nyewwww contact lens awak, hehehe, kredit pict Saidatol Nor, pinjam sat naaa






Congrate both of u....semoga bahagia & berkekalan hingga ke jannah, ingat kan pesan akak2 kan, 'tdo diam²' hahahahaa....


olohhh olohhhh sweetnyeee....









eeehhhhh...ehhhhhh cop copppp.... apakah bila blog hengkau & tiada pula pict hengkau walau sekeping..???


 -
-
-
-
-
-
-
-

Nahhh...hahhahaha ini pula bila i yg memakai barbie contact lens...see the anak mata sangat lah besau & bright... 

i perasan mcm kulit i menjadi semakin cerah plk kan, mao tau rahsianya??? esok2 la i citer boleh..... yawnnn zzzzzzz

2 comments:

  1. kna komen gak ni..sbb gmbr sy de..hehehe
    -marini-

    ReplyDelete
  2. gedix owhhh marini, hehehhe

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati