16 May 2012

owhhh amazing walau setahun tak berbelog....

owwhhhh ini sangat menarek, kan semalam baru aktif semula berbelOg, so agak gatal jugalah tangan bukak nuffnang yg dh setahun juga x log in, sekali cek kat earning, wahhhhhh teruja, walau tak berupdate tapi still ada ME (meter earning), means sebelum ni dia adalah BE lah kan, maknanya ada lah juga yg masih sayang kat i, *hahahaah*

Actually bukanlah aku berbelog kerana mengejar earning dari nuffnang, ni kira mcm ada pon bagus jugak, leh nyambil²...mcm itewwww...



tengookkk... BE yg dh hbis kempen & bertukar menjadi ME, mmg x banyak pon, tapiiii asalkan ada jadiklah....



yang bestnya bila tgk earning, ehhhh ada duit masyuklah, alhamdulillah bukan amount yg penting, tapi yg penting ko hado??? hahahaha



P/s : Kesimpulan & Pengajaran untuk entri ini, pasanglah nuffnang di belog anda, pasti tidak akan keciwa, wahhh gitewww



~~~ ok bai, hari ni half day sbb nak gi bengkel kereta jap, jgn jeles, daadaaaaa....






4 comments:

  1. nasib baik hado dari tak de

    ReplyDelete
  2. btul la..Q pn bpe bln xblogging tp still dpt be.nuffnang mmg best!

    ReplyDelete
  3. Ayuni : huhu thanx ye sudi baca belog yg x best ni... *hug & kisses*

    AishaAzli : kannn...xdo pon xpe, ado pon alhamdulillah

    Kie-yu : heee best kan nuffnang....

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati