27 October 2014

Camni Tak Yah La Update Blog Selalu

Nuffnang ni kan, semakin tak faham aku, ye lah kalau dah blogger sendu ginilah kan, idok le mengharap, tapi kalau ada lebey nak gak merasa ye dak... buat tabung² dimasa depan..

Aku perasan kan, kalau aku tak menghapdet entri di blog, laju je korang bagi BE, berderet²...cer kalau entri keluar sari 40 kali, senyap tupah BE.. kemain kemut nak bagi...




Apa² pun jangan lupa kena ucap alhamdulillah gak.. Kurang² ada gak nak bagi ye dak... hehehhee

Ok... tunggu seminggu lagi baru update.. hewhew..

8 comments:

  1. Assalamualaikum kak, rezeki.. bestnya. sheila pun terperanjat tengok BE banyak skrg. makin rajin la nak updatekan diri. hihiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam adik manisssss....tu la tak paham, tapi kalau BE banyak ni traffic tggi banyak le masyuk kan... hehehhee

      Delete
  2. BE ni apa weh?? aku mmg langsung tak paham pasal nuffnang ni.. tak penah meningkat naik pun.. ahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, aku pn x faham sangat, nanti senang2 aku share entri utk ko..khas..

      Delete
  3. Kakak gebus...diknon ni tak faham 1hapak pun pasal nuffnang ke be ke...tengok org dok dapat cek nuffnang cambest jeeee ..tapi bile dok study, makin xfaham la plak...hahaha...ke otak diknon da berkarat...payah nak masuk ilmu ilmuwan cyber ni...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...adik manisssss dayah, akak ikut sebijik² cara install nuffnang tu...ehhehe nanti akak free akak buat satu entri pembelajaran nuffnang ye...ehheheh tapi cara install la bukan cara dapat uwetttttt...akak pon berdikit² lagiiii..

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah, rezeki sorang sikit...

      Delete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati