26 September 2012

ni yang nak pregnant tiap² tahun ni...hehehhe

aku rasa pregnant kali ni nafsu ku membuak² tak dapat dibendung...hhehhehe yang pasti aku suka makan, pastu asyik nak ini, nak itu, huuuu semua nakkk lah.

semalam saje² je post tanya kat fb, mana nak dapat coklat ni...sbb dulu pernah beli kat kilang dia di seri kembangan tu, so nak carik di kl je....coklat ni bila masuk mulut mmg heaven....seswai ngan nama dia, Beryl's 'heaven in the mouth'...





ramai yg cOmment, kat langkawi lah jusco lah, pastu kat outlet kl, di beryl's chocolate kingdom di Jalan Imbi...ohh makkk... x lalu mak nak pi sana semata² coklat ni, tapi bila ada yg kata kat jusco au ado, okkk..budget nanti carik kat situ lah..

sekali my opis mate yg sama² komen bgtau gak ada kat jusco au, then main² cakap kat dia nak dia belikan...'just main² je lah'...


esoknya...







nahhhh, atas meja....






yeayyy.....baru je mengidam semalam, hari ni dah ada adik yg macho, gOjes, hensem & kacak bergaya belikan.....huuuu aduh yunk akak main2 je lah mntak kat ko smlm tu..btol2 ko beli...kpd 'ahmad bkn nama sebenar' (nama dirahsiakan klu x hbis smua mintak ko belikn jugak) itu...tochey tochey... moga adik yg hensem ini murah rejeki ye....Hewhew  :p



p/s : murah rezeki ahkak ngandong² ni, alhamdulillah

1 comment:

  1. bestnye... ngandung lagi tahun depan camtu.. eheheh

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati