08 August 2014

Wedding of Faiz & Zulaikha

hehehhee...hehehheheh...hahhahaha...hahahahah... gelak dulu boleh tak... hahahhahahhahah... ok² korang takyah ikut sewel macam aku, sebenarnya ini cerita 3 bulan lepas, dah takleh nak tangguh dah, sebab rasa bersalah bila mak aku tanya, 'entri sabah dah kuar, entri faiz kahwin tak buat lagi pon'.. terkedu jap, 'mana mak tau mak baca blog orang ke..' ok tak mak , hehehehe... 

rupanya mak aku salah sorang yang suka hadap blog aku, katanya 'penulisan santai, tak berat mcm ayat buku, tu yang dia suka..' kan mak,  tak sia² SPM i, subjek BM dapat A....huahuahua aku tipu, tak cakap camtu pon....

ok ok ok... adik ipaq aku dah peknen pon, dah 2bln lbih...tak mabuk sangat katanya, maybe belum, tapi tak mabuk pon lgi bagus..biar adik aku yang kena, baru dia tau....haha

Time ni, buat kat dewan JPS, Ampang, pepagi mak & bapak aku dah pergi nak check preparation makanan ke apa kat sana, aku kul 11 baru gerak kesana... tu pon still lambat... nak menyiap 5 orang kan... =p

sampai sana setelkan flower gurl & boy dulu, lepak surau, best, ber aircond tempat dia, sejup & nyaman..



 Tuan Rumah belah lelaki, 'mak & bapak aku' apsal mak ni cantik sangat, kalah anak dia..... sapa² yang datang salam deme dulu ok... heheheh, balik pon salam deme dulu, salam berisi la jgn salam kosong, kahkah..




 
 Ini family belah perempuan.... Majlis buat sekali dua² pihak...



Sampai² dewan, memang aku terkedu, memang 'waoooooo'... semalam masa aku dtg tgk dewan, kosong je camni....




Hari ni, memang perghhhh la....











Hasil sentuhan kak nani & abang mokhsen ni memang aku kagum sangat, dari wedding aku dulu dah guna khidmat dia, bab² menggubah ni tangan dorang mmg superb.... nanti next entri ku story pasal dorang... **next entri yang tah bape bulan lagi, hahahha***



termasuk lah candy buffet corner ni, gulpppsss....awat lah cantik sangat kak nani & abg mokhsen buat ni....




Selain tu, aku punya Guest Book Corner ni pon jadi perhatian... ** bangga jap sebab ada dah orang berminat nak tulis² kat situ, hahahha... tak sia² aku buat ** padahal placement dia depan pintu masok tu yang orang singgah ye dak, takyah nak perasan kan...

tapi sedey sebab last2 majlis semua props aku ni dirembat, huuuuuuu nape korang ambik..takpelah memang saya beli utk bagi korang ambik buat kenang kenangan pon... =p









untuk photobooth classic style pon ado.. sila ke kanan sana...


ni semua keje ipar duai & kakak aku.. angkut semua barang² dari opis la, buat frame la, bunga la bagai


cousin aku & anak², mak flower² boy yg cute itu..





Ini kaka jadik assistant mak aku, tolong salam keruk & bagi goodies kat tetamu, **keje yang glemer² bagi kat dia**



Alhamdulillah sepanjang majlis, suasana sangat happening & smooth, semuanya berjalan dengan lancar, dah takde captions dah, layan pict je lah ye...

























 















Last, bila semua tetamu dah balik, nak kemas² baru lah kami dapat nak bermain ngan props² ni semua, memang tak menyempat, hahhaha apa yang ado je lah..
























*
*
*
*

Pheewwww terbayar akhirnya utang entri wedding ni, hehhehehee, arioossss
-
-
-
OKBAI





3 comments:

  1. Cantik tema warna! and the hall decoooo

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, lawanya depa set up dewan. heee cantik adik ipar.. hehehhee

    ReplyDelete
  3. cantiknya.....meriah gitu kannnn

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati