04 September 2014

Thank You Libresse

Elok masuk je bulan september, tetiba dapat posto sampai kat opis aku ni.. tengok² dari libresse... dio takde benda lain, mesti nak wish birthday... walau awal lagi pon, berday mak kan 21 september ni... huuuuu 32 tahun dah mak ni haaa... mcm tuo sangat rasanya, walau jiwa memberontak masih muda *konon*



 Kali ni kad berday dari libresse omey angat, 3D gitu..
 
 Your life, your show !
Is all directed by YOU !

 betul gak ayat libresse ni, kita yg mencorakkan kehidupan kita kan...hurmmmm



tu je nak cerita, takde yang best pon, hikhik.. nak balik rumah, hujan pulak, kereta parking kat sebelah ni, so tunggu la teduh jap sambil taip entry tak mengancam ni...

waaa nak balikkkk.... rindu apan..

1 comment:

  1. Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
    By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
    Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati