31 May 2009

dua cOusin yg saling menyayangi

hehehhe....aqeef & nayli, masing2 dh besau & dh paham erti kasih sayang...

pg td kna jaga nayli, sbb jeje ada kelas, kakpah plk outstesen ipoh, so aku ok je sbb bkn keje pon sabtu...lgpon aqeef ada la kawan nk bertumbuk mesra...


ni aqeef tetiba je, stat nmpak nayli tros peluk...agaknye dia pn busan dok ngan aku je kat rumah, bla ada kawan tu yg dia excited sgt....klu dulu masa dua2 ni kecik, asyik main pukul2 je, ko pukul aku, aku sepuk ko...

hurmmm...aku klu dorg bwt camtu aku biau je, agak2 dua2 dh nangis baru aku leraikan...hahhahah...

lgpon dlm family aku, dorg dua ni je supupu yg ada, tggu la aku & k.pah beranak lgi bru la tmbah kawan2 dorg...


yg si jeje sengal plk blh hntar nayli pastu bg baju selekeh2 je...hei lelaki camni la...sib baik aku ada belikan nayli baju utk berday dia nnti (07.06.09-happy becOming berday)...so pkai kan je la...

sbbnye nk kuar gi beli barang dapor kat care4, naik je keta, aqeef & nayli tros ngOrok je, tu la kat rumah tadi main x hengat, penat la tuh...

gmbar : hamboi sedapnye aqeef tdo kat tilam vono tu ye...mentang2 la hempuq....
(apsal nmpak cam kecik je drumstik akak...hehehehe)







gmbar : suka gmbar ni...hahhahah.....meng'efekkan aku kelihatan kurus jew...
(thanx qip cOver perOt ma yg berlipat 8 nih)



* sblm gi care4 gi manjaku beli shower foam & sbun basuh botol qip, pastu nmpak sudu & gerefu plastik utk travelling sambar jew...hahhaha xpe azim bayar....
* pastu masuk care4 pastu beli barang laju2 mcm game shopmania pastu balik, sbbnye azim nk keje kul 3pm karang....huh...xleh jln2 skit...

0 org telah balas ngOmel:

Post a Comment

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati