07 May 2009

makan & makan & makan

hhehehe...x tau nk bwat pe kat rumah...mlm td, gi ampang park, nk carik cOntact lens, ahad ni nk pki ada singing cOntest by grOup - PUSPANITA EVENT (n'ti r aku masuk entri pasal nih)


so sebelum tu isi perOt dulu...lupakan pasal diet sekejap...huhhuhu


LOKASI KEDAI: NASI LEMAK ANTARABANGSA, KAMPUNG BARU...(nama je kmpung bru tpi branch ampang park)





lawa x pungkOk i...


moh ramai² mkn kat cni(kna bayar ni anak aku jd maskot-baju ikut tema lg)


ni kes belagak mkn kerOpok lekOr kat cni, rege dia RM5 sepinggan (lenkali pasar mlm sudah)






gmbar : punya la sedap n. lemak dia, azim mkn siap mintak nasik tmbah...huhuhu



gmbar : aqeef pOn punye la selera, suka tul dia mkn keropok lekoq tuh..hurmm







1 comment:

  1. tu dia....tapi kalau sedap tak pe..puas hati......:-)

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati