21 December 2012

'Big Teddy Bear' Fever....

Kat opis aku ni, anok² dara kat sini dok main teddy bear je, ko bayang kat opis teddy bear manjat sana sini....klu kecik² anak xpe, boleh la nak letak atas meja ke apa kan, ni besar dari badan ko pe cerrr...


Kes memula, si has kecik molek ni, bila dia nk pindah tukar balik ke penang, dapat la present, sedap je peluk kn...cutey pink lagi...


 


kelmarin dulu, tetiba budak² ni dtg opis pagi², omak ehhh terperanjat tgk ada teddy bear besorr lagi sekor, present tanpa dikenal pengirimnya....hehehehhe....dak syaza ni, biasalah, anak dara rebutan *sangatttt*... ada je yg nak masuk line, hahahhaha...




adikkk syaza, tolong la pilih cecepat calon² dah berbaris tu, bila lagi akak dpt makan nasik minyak ko, hehehehe










 lepas pada tu, habis teddy bear ni round opis, semua pakat bergambo......

 big teddy kena gomol ngan mak² dara ni, hehehehehe






termasuk mak buyong ni, hhhahahaa, saje je nak banding sapo laie besor, aku ke big teddy....*matik lah letak full pict time ngandong ni, haaaa ambik kenangan sekeping pict ngandong 8 bulan yg terkini*











pastu keje big teddy ni ngaco staff² wat keje....haiiii nama saya Leman...




Sumer pict : FB kawan² *jgn mara haaa, pinjam pict korg*

9 comments:

  1. Hahaha..alolo comelnya teddy kaco orang tu.haha..mush bawak balik la sekor

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...kang bawak balik sekor mau abe sentap tdo luar sbb teddy je dh penuh sebelah katil, hahaha

      Delete
  2. Wah-wah untungnya secret admire bagi teady besar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...awek tu mmg gitu reena, kang ada je yg kasik present senyap²..

      Delete
  3. nice!! www.dresslover84.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ok, tetibe konfius mane teddy, mane mak buyung...hahaha...

    sentap x, sentap x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha...puan puex kalau pregnant yg pertama dlu maybe leh sentap, tapi yg ketiga ni dh xde perasaan dah nk sentap...udah tiap kali peknen mmg besor gitu, hahahahah...dugaaan nk mendapatkan anak...trima je..asalkan abe ku paham... :)

      Delete
  5. smp umah en.teddy pn dh lunyai..
    hahahaha...
    lawak la...

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati