27 January 2011

BEN ASHAARI BLOG




mcm biasa list ben akan dibubarkan & oleh kerana aku still masih lagi nak berada di list blog ben, haruslah buat entri khas ini kan..

jawapan kepada soalan, buat masa ni entri yg ada dlm mushpunyer.blogspot.com ialah 395 entri je, & sehari paling sikit 1 entri & paling banyak 5-6 entri (dtg rajin time tu)

rasanya² kalau tanya kenapa berminat nak duk kat list ben ni sebab banyak manfaat nye, kita semua dah tau kan, lagi² kalau kita rajin update maknanya blog kita je yg selalu muncul di carta teratas kan...so apa fekdahnya, sendiri mau hengat kan...

& kalau blog mushpunyer ni popular, rasa² nya apa nak buat, mesti la press carik buat masuk paper, majalah, vangga la sekejap...hahahahhaha berangan je...tak lah rasanya kalau glemer pon sama je, maybe aku akan lebih berhati², buat dinding perisai guna konkrit 10 lapis bagi kebal, pakai tangkal (hahahah) & baiki tulisan..sebab nya biasalah kan, nanti banyak lalat hurung, owww lagi aku nak beli kertas gam perangkap lalat. Macam ni....yarrkkkssss


pic kredit to : zzlittlefar

1 comment:

  1. Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati