26 January 2011

ME yang pertama

oh BE....woohhhh setelah 1 bulan 10 hari engkau bermain, berlari & menari di blog ku, hari ni, kau sudah bertukar menjadi ME....





walaupun 1 bulan lebih je kau berkhidmat dengan ku tapi tetap memberi impak pulangan yg besar pada jumlah RM ku, hehhehehee....

ada lagi dua BE, yg ni korang menari la lama2 sikit, dapat gak aku kumpul lebih sikit...

4 comments:

  1. lama jugak dia BE yer..best lah sis, masyukkk

    ReplyDelete
  2. huhuhu....yg ni lama tapi RM lambat naik, yg Digi walaupun still running tapi RM laju je naik...hehe

    ReplyDelete
  3. syoknya akak... tahniah yer... ^_^

    ReplyDelete
  4. hanim : syok tapi tak syok kempen dah berakhir so jadiklah dia ME,alhamdulillah...ada la sikit2...

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati