11 January 2011

lagi lagi sale di sogo

time lunch, mcm biasa, pada tido moh kita ke Sogo & Jalan Tar, sekali mak haihhh ramainya umat manusia....semua pusu2 pi sogo apahal....yang sogo ni tak habis2 buat sale, dah kayo benor ke, atau nak bagi customer kayap sebab asyik kena membeli je....

heee...aku pun sempat la sambar 4 helai baju budak2 ni ha....cute2 kan, boleh la buat baju harian dok rumah, aqeef baju tido, aleisya baju siang....







tahukah berpa harga sepasang baju2 ini, haaaa....



murah2 kan...RM10 je sepasang, so pergi la buang duit kat sogo, berbaloi baloiiii....

3 comments:

  1. sale barang baby ke??murah..murah..

    ReplyDelete
  2. bkn brg baby je,brg mak bpk bby pn sale,ni yg bkak kt bwh tu,kat tgh2

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati