04 November 2010

incik Ben la yg paling spOrting...

ehhh...hari ni asyik crita Ben je kan....hehehhehe.....entri aku tadi yg pasal...terkOno tu kan....haaaa....thanx a lOt incik Ben yg sgt spOrting, merendah diri, baikkkk atiiii....suka tolOng orggg....(apa lagi nk ampu nihh...heee)

xde la....kerana incik ben yg baik ati n sudi buat entri ini tlh buat sy dpt rmi kwn blogger bru..ye kerana entri inilah

Blogger baru yang sporting..


tengOkkkk....ada 13 hits yg dtg dari blog incik Ben ini......maknanya ada 13 kwn bru yg sy dpt hari ni,n thanx korg yg sudi tggal jejak n say hi kt cbox aku..yg sudi jadi folower pn trima kaseh byk2..
13 kwn bru pn dh banyak bagi blogger yg baru nk belajar bertatih mcm haku ni tauuu....



hanya Allah yg dapat mmbalas budi baik jasa terbilang incik ben ini...


tq...tq tq very muchhh...



2 comments:

  1. er..terima kasih kembali yer ..semoga berjaya ..rajin rajin usaha ..hee

    ReplyDelete
  2. wahh awak pon ade jugak abg ben buat

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati