24 December 2010

200 Blog mencari harta karun




hadohaiii....2 jam aku nunggu nak tau soalan yang ke 5, sampaikan nak uu..uukkk pon macam sanggup tahan2...memang betul2 boleh giler la...ok segmen BA kali ni adalah 200 Blog mencari harta karun, setelah juling bijik mata & menambah power spek akhirnya inilah jawapan yang saya rasa dah 100% betul, cuma yang kelima tu je agak senget sikit kepala otak nak menjawabnye...huhuhhhu

jawapan saya :

1) nama pemilik blog : misz nana


2) nama pemilik blog : nur iqlima / cekgu ima,

URL - http://cikguiqlima.blogspot.com

entri terbaru - 200 blog



3) nama blogger - mizz farah, URL - http://nottygirlz.blogspot.com/

4) bisnes yg dijalankan adalah menjual produk ikan keli - ikan keli segar, ikan keli berempah (resepi warisan Banjar), ikan talapia berempah dan ikan keli salai yang menggunakan teknologi terkini

URL - http://matkeli1000.blogspot.com/



5) ni yg memerah otak sket ni, ok saya rasa ada seramai 32 orang blogger yang akan menghantar jawapan nanti, termasuk saya..


last sekali, pendapat saya mengenai segmen 200 Blog mencari harta karun ni, sangat bagus & berguna untuk kebaikan kedua belah pihak, kepada penganjur & peserta, sama2 dapat manfaat, sama2 terhibur, semua yg menyertai segmen ni ada persaingan yang sihat kan, takde la sampai nak mendengki, nak menjatuhkan yang lain, ini hanya segmen kita di alam maya je, melalui segmen ni, selain bertambah kenalan & follower (of coz) kita juga dapat menguji tahap kecekapan & tahap kejulingan mata masing2 mencari harta karun yg dimaksudkan...

yo lah kan nak belek satu2 bukan sikit kan, lebih 200 senarai blog yg ada, untung sabut timbul kalau main terjah je pastu kena pulak pada jawapan yg di cari, tapi kalau bukak satu2, amacam??? bila dah bukak satu2 blog yang tersenarai tidakkah itu memberi trafik yang percuma kepada 200 blog yang tersenarai tuh, so siapa yang untung??? segmen kali ni memang mengancam la, memberi impak yang tinggi, sebab ketidaksabaran menanti soalan ke lima, ingatkan nak kena julingkan mata lagi, sib baik hanya soalan meneka je, tibai je lah kan...


ok, ada rezeki boleh menang, kepada pemenang nanti tahniah & semua peserta gud luck mush ucapkan....bedebau ni, dup dap dup dap....







8 comments:

  1. wah mush dapat semua jwpn.. tahniah2

    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  2. ecehhh, nur pun jawab semua jugak kan, nur lagi terer niyhhh...huhuh

    ReplyDelete
  3. Hey follow your blog!
    Nanti jenguk blog saya pulak ok. :)

    Latest Entri - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

    ReplyDelete
  4. good luck mush...tak sempat nk join segmen ben kali ni...tenet lembab cam siput..:(

    ReplyDelete
  5. hey,
    singgah dari contest..
    tahniah..
    let's be friends.i wunna noe more about you..
    i've followed you.follow me back yah :)

    ReplyDelete
  6. no 35 dlm list ABG BEN...jenggah ke sini.. jom menambah semangat PIALA SUZUKI

    ReplyDelete
  7. folo blog kamu..
    mai folo blog saya pulak ek

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati