17 December 2010

Marah di pagi hari

macam biasa, tiap² pagi pergi kerja, siapa yang nak lambat kan, siapa yang nak bawak slow...takde, semua tau nak memecut je, nak cepat sampai, takut termerah kat kad punch kita. Kena pagi ni, rutin biasa, lalu di jalan tun razak, kita ni kalau lampu dah merah pon redah lagi tapi takde la sampai kenderaan belah sana dah jalan kan...

Ni tak, elok je lampu hijau kitorang perempit yang barisan hadapan ni lah menderu dulu kan, elok pulak ada mamat mat saleh meluru je jalan, dah lah naik basikal, opoccootttt sib baik aku sempat brek, kalau tak mau dah melambong mamat tu ke jalan sebelah...gilo ke hape...kalau laju takpe la kan, ni naik basikal, sempat la ramai² perempit barisan hadapan hon & bagi maki free...ha kan...carik pasal lagi pepagi orang nak pegi kerja.



{ gambar tiada kene mngena dengan ini cerita, cilok sini je






1 comment:

  1. slalu mmg camtu sis, smua xsbr2...geram btul...

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati