17 December 2010

aduhhh kenapa lah

ni apa malam ni semua cerita tak boleh blah nihhh....dari tadi dok picit2 remote carik cerita yang boleh menambat jiwa, satu pun tarak, HBO ni dok tayang cerita sama je, bayar kemain mahal, lambat sket asyik call je suruh bayar, tak habis2 mesin suara pompuan call mintak bayar. Dah macam along dah, padahal tiap2 bulan bayar on time.

Ni yang buat aku nak letak piring tambahan kat luar ni, mana tau dapat siaran singapore ke, thailand ke..huhuhh ada gak variasi siaran kat rumah nih..boleh ke ???




{ kot dapat yang besar gini siaran uganda pun boleh dapat, pict pinjam kat sini je }







2 comments:

  1. hehe...pinjam satelit ea?xpe2..pinjam je..

    ReplyDelete
  2. wah besarnya satelit..beli kat mana tu sis..hehe

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati