26 December 2010

Saya blogger kuala lumpur


korang kategori blogger mana? nak jOin klik sini --->>> BPM 2010


**********************************************************

Nama anda - nama betul dalam IC?? takyah la, panggil Mush je..

Status anda - aiyyakkk saya sudah berkahwin, juga mempunyai anak 2 orang

{ ini lah dua budak yg menenangkan jiwa kusut saya,
heheh si abang - Aqeef Fahmi & adik - Aleisya Fazryn }




Cara hubungi - facebook sudah kan...




Daerah/Jajahan - of course la Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, lahir, kecik, besar, sekolah, kahwin, kerja, semua di sini....i lOve KL

Tempat tinggal - dalam kawasan Polis di Jalan Semarak, KL...tetttttt


Apa yang menarik di tempat anda -

- huiissshh, KL dud, tanya lagi apa yang menarik, rasa nak shopping class2 sikit perabih beriban2, KLCC ada, Pavillion ada, SOGO & Sg. Wang pon ok

- nak beli tudung, kain pasang keronsang, songkok, semua tu mana lagi kalau bukan di Masjid India, Jalan TAR, dan ehhh banyak la lagi

- nak beli barang2 elektronik, gadget2 mana lagi, kalau bukan di Low Yat Plaza, Imbi Plaza & sekitarnya, kat Wangsa Walk, Wangsa Maju pun dah ada tempat perkumpulan kedai2 gadjet ni

- kalau rasa nak main air, Desa Water Park pun ok

- kalau rasa nak sembahyang jumaat, heheheh Masjid Jamek Kampung Bharu ada, Masjid KLCC pun class okehhh

- apo laie, tempat makan tak yah cakap, nak makan sizzling? makanan western? nak masakan mamak? masakan kampung? ikan bakar? semua ada lah

- rasa nak beli barang2 runcit murah2, kuali, periuk belanga, haaa pi je kat chow kit belambak, sebut je nak apa, semua ada senahhhhh

- ha tapi kalau nak beli pinggan mangkuk yang branded sikit, Vantage, Luminarc, Corelle, Noritake pun class, boleh beli kat sini, bukan dengan tunai je, dengan ansuran pun boleh, harga memang jauh lebih murah dari pasaran, boleh singgah online je kat sini, tak perlu sampai datang KL....





huhuhu singgah ye.. --- >>> KPM - Facebook





p/s : so thanx sudi berkenalan dengan mush, korang pulak kategori blogger mana, boleh mush pi singgah nanti....nak jOin...sini je ---->>> BPM 2010





9 comments:

  1. comeinye.. dua orang buah hati pengarang jantung tu.. ehehe

    ReplyDelete
  2. huhuh, Miss Izah : tq, deme dua tu je la yg ado buat geletek2....

    ReplyDelete
  3. saya blogger terengganu.. salam kenal dari norfa.. follo

    ReplyDelete
  4. blogger KL dtg ! :)
    comel anak2 akak ye.

    ReplyDelete
  5. blogwalking & following, KL blogger jgk :)

    ReplyDelete
  6. salam kenal..

    http://atehqshe.blogspot.com/

    ReplyDelete

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati