03 December 2010

Update List MUSH 1st Giveaway

Hype korang semua, dah breakfast ke pagi nih...makan apa??? dah kenyang??? ok baru senang nak ber BW kan, kalau tak tiap kali singgah blog orang nmpak makanan, asyik terbayang..terliur...huhuhh....

Hari ni dah 03 Disember 2010, so ada lagi 12 hari sebelum 1st GA dari Mush berakhir...tak sabar nak tutup sebenarnya sebab tak sabar nak pilih & tau sapa yang bertuah...hhuhu

so list peserta yang dah join awal dah di update, tengOk sini { link } & dah bayar hutang pi menjenguk entri mereka semalam...thank ye yang sudi jOin...

kepada yang rasa nak jOin Mush sangat² mengalu² kan...kecil tapak tangan menekan mOuse, meja opis ku tadahkan...huhuhuh

nak jOin klik sini...ok { MUSH 1st Give away }




4 comments:

thanx sudi nak ngOmel blk kt cni..ngOmel la panjang2 takpe saya suker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mush mengOmel | Template Designed By Blog Bingkisan Hati